FOR GRUPPER OVER 10 PERSONER TILBYR VI VÅR FESTMENY – EN OPPGRADERT OG EKSKLUSIV OPPLEVELSE, SPESIELT UTVIKLET FOR SELSKAP OG STØRRE GRUPPER.
FOR Å SIKRE GOD FLYT, HØY KVALITET OG EN MINNERIK KVELD FOR ALLE, VELGER SELSKAPET ÉN FELLES MENY SOM GJELDER FOR HELE GRUPPEN.
FORRETTAR / STARTERS
Krema skalldyrsuppe 195,-
Med ferske reker, blåskjell og finkutta gulrot.
Creamy shellfish soup served with shrimps, mussels and shredded carrots.
Inneheld/ Contains: skalldyr/shellfish, bløtdyr/mollusca, melk/milk.
Grava Kveite 269,-
Grava kveite med Gin frå Brennegrova i Nordfjord, servert over frisk salat,
sylta bringebær og søt gulrotchips.
Grova Gin Marinated Halibut, served with fresh salad,
pickled raspberries and sweet carrot chip.
Inneheld/ Contains: Fisk/fish.
Carpaccio av Hjort 269,-
Servert med sukra tyttebær, ruccola, trøffel-aioli og sprø rugbrød-chips.
Deer Carpaccio served with candied cranberries, arugula,
truffle aioli and crispy ryebread chips.
Inneheld/ Contains: Egg, sennep/mustard, rug/rye, bygg/barley,
Røkt Andebryst 279,-
Servert med rødløkskompott, heimelaga einebær-majones, kvitløkschips og grønne epler.
Smoked duck breast served with red onion compote, juiniper mayonnaise, garlic chips and green apples.
Inneheld/ Contains: skalldyr/shellfish, bløtdyr/mollusca, melk/milk.
HOVEDRETTAR / MAIN COURSES
Gratinert Klippfisk 485,-
Klippfisk frå Dybvik, gratinert med husets ostetopping. Servert med potetpuré, sesongens grønnsaker og sprøsteikt bacon.
Dried and salted cod from our local supplier Dybvik, gratinated with homemade cheese topping.Served with mashed potatoes, seasonal vegetables and roasted bacon.
Inneheld/ Contains: fisk/fish, melk/milk.
Kalv Ytrefilét 465,–
Servert med potetkrem, pannesteikt gulrot og asparges, krema soppsaus og sukra tyttebær
Sirloin of calf served with mashed potatoes, creamy mushroom sauce and cranberries.
Inneheld/ Contains: Melk/milk
Lammecarré 495,-
Servert med saltbakt småpotet, sellerirotpuré, honning-og chiliglaserte rotgrønnsaker
Rødvinsaus med smak av solbær.
Lamb carré served with salt baked potato, honny and chilli glazed vegetables, redwine sauce flavored with blackcurrant.
Inneheld/ Contains: Melk/milk
Pannesteikt kveite 495,-
Servert med urtebakte småpoteter, krema ertepuré og appelsinkokt gulrot, smørsaus med sitron og rogn.
Pan-fried Halibut served with herb potatoes, creamy pea puré, orange marinated carrots, butter sauce with roe.
Inneheld/ Contains: Melk/milk,Fisk/fish
DESSERTAR / DESSERTS
Husets Crème Brûlée 150,-
Servert med bringebær-sorbet og friske bær.
Tradisjonal Crème Brule served with raspberry sorbet and fresh berries.
Inneheld/ Contains: melk/milk,Egg.
Sjokolademousse-kake 175,-
Servert med baileys-krem, friske bær og krystallisert kaffe.
Chocolate mousse cake served with baileys cream, fresh berries and crystalized coffee.
Inneheld/ Contains:melk/milk,hvete/wheat,Egg
Ostekake med Tindved 165,-
Servert med friske bær og kirsebær-coulis.
Cheese cake with sea buckthorn and cherry coulie.
Inneheld/ Contains:melk/milk,hvete/wheat,Egg