FOR GRUPPER OVER 10 PERSONAR MED SAME MENY.
FORRETTAR / STARTERS
Krema skalldyrsuppe
Med reke, blåskjell og strimla gulrot.
Creamy shellfish soup served with shrimps, mussels and shredded carrots.
Inneheld/ Contains: skalldyr/shellfish, bløtdyr/mollusca, melk/milk.
Spekefjøl
Kokkens utvalg av spekemat, servert med gulbetepuré, vårsalat, cherrytomat, sylta raudløk, oliven, grissini og urteolje.
Chefs choice of salted and dry meat served with yellow beetroot pure, spring salad, cherry tomatoes, pickled red onion, olives, grissini and herb oil.
Inneheld/ Contains: Melk/milk, sulfitt/sulfites, gluten.
Skirt Steak
Pepperrotkrem, rørt tyttebær, rugbrødchips og karse.
Skirt steak with horseradish cream, lingonberry, rye bread chips and cress.
Inneheld/ Contains: Rug/rye, melk/milk
HOVEDRETTAR / MAIN COURSES
Kalv Ytrefilet
Servert med urtebakt småpotet, sellerirotpuré, rotgrønnsaker, bakt tomat og rødvinssaus
Sirloin of calf served with herb baked amandine potatoes, selleryroot pure, vegetables, baked tomatoes and red wine sauce.
Inneheld/ Contains: melk/milk, sulfit
Gratinert Torsk
Torsk gratinert med huset`s ostetopping, potetkrem, gulrotpure, smørsaus med rogn og en blanding av brokkoli, sukkererter, asparges og edamer bønner.
Cod gratinated with cheese topping, served with potato pure, butter sauce, beet pure, mix of broccoli, sugar snap peas, beans and asparagus.
Inneheld/ Contains: melk/milk, fisk/fish
Lammecarré
Servert med honning glaserte rotgrønnsaker, potetpure med smak av kvitløk og persille, gulbete puré og rødvinsaus
Lamb chops served with honey glazed root vegetables, potato pure with flavour of garlic and parsley, yellow beet pure and red wine sauce.
Inneheld/ Contains: melk/milk, sulfit
DESSERTAR / DESSERTS
Crème brûlée
Servert med sorbet og friske bær Crème brûlèe served with sorbet and fresh berries.
Inneheld/ Contains: Egg, melk/milk
Vanilje Ostekake
Vanilje Ostekake med kjeksbunn servert med lemoncurd og jordbær/bringebærsalat.
Vanilla cheese cake served with strawberry/Raspberry salad and lemon curd.
Inneheld/ Contains: Egg, melk/milk, hvete/wheat, havre/oats.
MENYPRIS
2 retter: 585 / 3 rettar: 725 / 4 rettar: 795