Skalldyrsuppe
Krema skalldyrsuppe med sesongens skalldyr og strimla gulrot.
Creamy shellfish soup with season shellfish and shredded carrots.
Inneheld/ Contains: Skalldyr/shellfish, bløtdyr/mollusc, melk/milk.
Vitello Tonnato
Langtidssteikt kalvefilet, servert kald med tonnato-dressing, ruccula, fritert capers og parmesan.
Slow cooked filet of veal, served cold, with tonnato-dressing, rocket salad, deep fried capers and parmesan.
Inneheld/ Contains: Melk/milk, fisk/fish, sulfitt/sulfites, sennep/mustard, egg
Klippfisk
Klippfisk frå Dybvik med gratinert ostetopping, potetpuré, deilige grønnsaker og crispy bacon.
Cheese gratinated Klippfisk (cod) from Dybvik with potato purée, seasonal veggies and crispy bacon.
Inneheld/ Contains: Fisk/fish, melk/milk.
Ytrefilet
Grilla marmorert ytrefilét av storfe med parmesan-potet, bearnaisesaus, rødvinsaus, confitert cherrytomat, steikt sopp og asparges.
Grilled marbled beef sirloin with parmesan potatoes, bearnaise-sauce, redwine sauce, tomato confit, fried mushroom and asparagus.
Inneheld/ Contains: Melk/milk, egg, sulfitt/sulfites.
Spekefjøl / «Cured plank»
Spekeskinke fra Tronfjell, speka pølse fra Tind, Manchego og Solglad (rødkittost) servert med konfitert tomat, svart kalamataoliven og ramsløkmajones, focaccia og rugbrødchips.
Cured ham from Tronfjell, cured sausage from Tind, Manchego, Solglad (red cheese) with tomato confit, black kalamata olive,
buckrams-mayonnaise, focaccia bread and crispy rye bread.
Inneheld/ Contains: Melk/milk, egg, sennep/mustard, hvete/wheat, rug/rye
Tradisjonell Creme Brulèe
Med is og marinerte bær.
Créme Brulé and Ice cream with marinated berries
Inneheld/ Contains: Melk/milk, egg.
MENYPRIS
3 retter: 655 / 4 rettar: 725 / 5 rettar: 795 / 6 rettar: 865