FOR GRUPPER OVER 10 PERSONAR MED SAME MENY.


FORRETTAR / STARTERS

Kamskjell Ceviche    
Kamskjell i tynne skiver, crispy spekeskinke-chips, ruccula, eple og sitron coulis.
Scallops cut in thin slices, crispy cured ham chips, arugula, apple and lemon coulis
Inneheld/ Contains: Bløtdyr/molluscs

Vitello Tonnato          
Steikt kalvefilet i tynne skiver, tunfiskmajones, ruccula, rista kapers og crispy rugbrødchips.
Veal filet served with tuna mayonnaise, arugula, capers, crispy rye bread chips.
Inneheld/ Contains: Bløtdyr/molluscs  

 

HOVEDRETTAR / MAIN COURSES

Bakt Torsk           
Fersk torskefilet, krema kvitvinsaus, potetpure, smørsteikte edamerbønner, brokkoli, sukkererter og rogn.
Fresh codfilet, creamy white wine sauce, mashed potatoes, butterfried beans, broccoli, sugar peas and roe                                                             Inneheld/ Contains: Fisk/fish, Melk/milk

Heilsteikt Lam Ytrefilet
Heilsteikt ytrefilet av lam, smørsteikte rotgrønnsaker, krema jordskokkpure, bakt urtepotet og rødvinsaus                                                                              Lamb tenderloin, butter fried vegetables, creamy pure, herb baked potatoes and red wine sauce.
Inneheld/ Contains: Melk/milk


DESSERTAR / DESSERTS

Tiramisu           
Tradisjonell Tiramisu, karamellisert kvit sjokolade, kakaodryss og bringebærcoulis.
Traditional tiramisu, caramelized white chocolate, cocoa powder and raspberry coulis.
Inneheld/ Contains: Egg, Melk/milk, hvete/wheat.

Crema Catalana     
Crema catalana med smak av appelsin og kanel, marinert tropisk frukt og sorbet.
Crema Catalana with a taste of orange and cinnamon, marinated tropical fruit and sorbet.
Inneheld/ Contains: melk/milk, Egg.

 

MENYPRIS  

2 retter: 585 / 3 rettar: 725  / 4 rettar: 795