FORRETT / STARTER

Betecarpaccio
Carpaccio av raud- og gulbete med chevre, cherry tomater, valnøtter, ruccula
og ferskostkrem med sopp.

Carpaccio of red-& yellow beets with chevre, cherry tomatoes, walnuts, rocket salad and mushroom-cheese cream
Inneheld/Contains: Melk/milk, vanøtt/walnut, rug/rye.

Gresskarsuppe
Gresskarsuppe med asiatisk vri med kokosmelk og dagens fangst fra havet
Asian style pumpkin soup with coconut milk and catch of the day from the sea
Inneheld/Contains: Melk/milk, fisk/fish, skalldyr/shellfish, sulfitt/sulfites, sennep/mustard, egg.

 

HOVEDRETT / MAIN COURSE

Risotto
Risotto med kantareller og røykt andebryst.
Risotto with chanterelles and smoked breast of duck.
Inneheld/Contains: Melk/milk, sulfitt/sulfites.

Hjort
Filet av hjort med Pommes Anna smaksatt med chevre, smørsteikte kantareller, skorsonerot purée og krema viltsaus.
Filet of dear with Pommes Anna with chevre, butter seared chanterelles, black salsify purée and creamy gamy sauce
Inneheld/Contains: Melk/milk, egg, sulfitt/sulfites.

 

DESSERT / DESSERTS

Osteplanke/ Cheese platter
Camembert, Manchego, Roquefort, rugbrødchips, karamelliserte nøtter og appelsin-& fikenmarmelade
Camembert, Manchego, Roquefort, Rye bread crisp, caramelized nuts and orange-& fig marmelade.
Inneheld/Contains: Melk/milk, egg, hvete/wheat, rug/rye, nøtter/nuts.

Brunost Creme Brulèe
Med friske bær og bringebærsorbet.
Créme Brulée brown cheese with fresh berries and raspberry sorbet.
Inneheld/Contains: Melk/milk, egg.

 

MENYPRIS     
3 retter: 655 / 4 rettar: 725 / 5 rettar: 795 / 6 rettar: 865