FOR GRUPPER OVER 10 PERSONAR MED SAME MENY.
FORRETTAR / STARTERS
Krema skalldyrsuppe
Med reke, blåskjell og strimla gulrot.
Creamy shellfish soup served with shrimps, mussels and shredded carrots.
Inneheld/ Contains: skalldyr/shellfish, bløtdyr/mollusca, melk/milk.
Spekefjøl
Kokkens utvalg av spekemat, servert med gulbetepuré, vårsalat, cherrytomat,
sylta raudløk, oliven, grissini og urteolje.
Chefs choice of salted and dry meat served with yellow beetroot pure, spring salad,
cherry tomatoes, pickled red onion, olives, grissini and herb oil.
Inneheld/ Contains: Melk/milk, sulfitt/sulfites, gluten
HOVEDRETTAR / MAIN COURSES
Marmorert ytrefilét av storfe
Servert med urtebakt småpotet, skorsonnerotpuré, smørdampa minigulrot,
brokkoli og rødvinsaus
Sirloin of beef served with herb baked amandine potatoes, black salsify pure,
buttersteamed mini carrot and broccoli and red wine sauce.
Inneheld/ Contains: melk/milk, sulfitt/sulfites.
Sterling kveite
Servert med potetpuré, Sandefjord-smør, smørdampa minigulrot, brokkoli og sukkererter.
Halibut served with potato pure, butter sauce, mix of mini carrot, broccoli and sugar snap peas.
Inneheld/ Contains: melk/milk, fisk/fish
DESSERTAR / DESSERTS
Crème brûlée
Servert med sorbet og friske bær
Crème brûlèe served with sorbet and fresh berries.
Inneheld/ Contains: Egg, melk/milk
Konfektkake
Servert med brente mandler, bringebærsorbet, mascarponekrem og kaffesirup.
Chocolate cake served with raspberry sorbet and mascarpone cream with coffee.
Inneheld/ Contains: Egg, gluten, laktose
MENYPRIS
2 retter: 585 / 3 rettar: 725 / 4 rettar: 795