FOR GRUPPER OVER 10 PERSONAR MED SAME MENY.
FORRETTAR / STARTERS
Kamskjell Ceviche
Kamskjell i tynne skiver, crispy spekeskinke-chips, ruccula, eple og sitron coulis.
Scallops cut in thin slices, crispy cured ham chips, arugula, apple and lemon coulis
Inneheld/ Contains: Bløtdyr/molluscs
Vitello Tonnato
Steikt kalvefilet i tynne skiver, tunfiskmajones, ruccula, rista kapers og crispy rugbrødchips.
Veal filet served with tuna mayonnaise, arugula, capers, crispy rye bread chips.
Inneheld/ Contains: Bløtdyr/molluscs
HOVEDRETTAR / MAIN COURSES
Bakt Torsk
Fersk torskefilet, krema kvitvinsaus, potetpure, smørsteikte edamerbønner, brokkoli, sukkererter og rogn.
Fresh codfilet, creamy white wine sauce, mashed potatoes, butterfried beans, broccoli, sugar peas and roe Inneheld/ Contains: Fisk/fish, Melk/milk
Heilsteikt Lam Ytrefilet
Heilsteikt ytrefilet av lam, smørsteikte rotgrønnsaker, krema jordskokkpure, bakt urtepotet og rødvinsaus Lamb tenderloin, butter fried vegetables, creamy pure, herb baked potatoes and red wine sauce.
Inneheld/ Contains: Melk/milk
DESSERTAR / DESSERTS
Tiramisu
Tradisjonell Tiramisu, karamellisert kvit sjokolade, kakaodryss og bringebærcoulis.
Traditional tiramisu, caramelized white chocolate, cocoa powder and raspberry coulis.
Inneheld/ Contains: Egg, Melk/milk, hvete/wheat.
Crema Catalana
Crema catalana med smak av appelsin og kanel, marinert tropisk frukt og sorbet.
Crema Catalana with a taste of orange and cinnamon, marinated tropical fruit and sorbet.
Inneheld/ Contains: melk/milk, Egg.
MENYPRIS
2 retter: 585 / 3 rettar: 725 / 4 rettar: 795