SØNDAGSMENY / SUNDAY MENU    13:00 – 21:00

Krema Fiskesuppe liten 165,- / stor 255,-
Utvalg av dagens fisk, reker, krepsehaler, Julienne-grønnsaker, urteolje og rogn.
Servert med focaccia og Rørossmør.
Creamy fish soup with today’s fish, shrimps, crayfish tails, vegetables, herboil and roe. Served with focaccia and Røros butter.
Inneheld/ Contains: melk/milk, fisk/fish, skalldyr/shellfish og kveitemjøl/wheat i brød/in bread.

Fylt Portobello-sopp  175,-
Portobello-sopp fylt med deilig kremost-fyll, røykt bacon og parmesan. Servert med småsalat, tomatvinaigrette og granateple.
Portobello mushroom filled with cream cheese, bacon and parmesan. Served with salad, tomato vinaigrette and pomegranate.
Inneheld/ Contains:melk/milk.

BURGER PÅ DIN MÅTE / BURGER YOUR WAY

Quality Ulstein burger 289,-
170 gr storfeburger med brioche, aioli, bacon-marmelade, rødløk, røykt Jarlsberg og salat. Servert med søtpotet-fries eller gourmet-frites.
170 gr beef burger with brioche, aioli, bacon marmalade, onion, smoked Jarlsberg and salad.
Served with sweet potato fries or gourmet fries.
Inneheld/ Contains: Gluten, egg, sennep/mustard, melk/milk, sulfitt/sulfites.

Beyond burger 269,-
Tilberedes vegetar, med brioche, aioli, karamellisert løk, cheddar, steikt sopp og salat. Servert med søtpotet-fries eller gourmet-frites.
Vegetarian burger with brioche, aioli, caramelized onion, cheddar, fried mushroom and salad. Served with sweet potato fries or gourmet fries.
Inneheld/ Contains: Gluten, egg, sennep/mustard, melk/milk, sulfitt/sulfites.

HOVEDRETTAR / MAIN COURSES

Gratinert klippfisk  445,-
Klippfisk frå Dybvik, gratinert med husets ostetopping. Servert med potetpuré, sesongens grønnsaker og sprøsteikt bacon.
Dried and salted cod from our local supplier Dybvik, gratinated with homemade cheese topping. Served with mashed potatoes, seasonal vegetables and roasted bacon.
Inneheld/ Contains: Fisk/fish, melk/milk.

Tradisjonell juletallerken  525,-
Svineribbe, pinnekjøtt og mör frå Brudevoll og kålrotstappe. Servert med surkål, rødkål, kokte poteter og ribbefeitt.
Pork rib, lamb rib and sausage from local supplier Brudevoll and cabbage root stew. Served with sauerkraut, red cabbage, boiled potatoes and rib fat. Inneheld/Contains: melk/milk

Langtidsteikt Entrecôte av Kalv  415,-
Servert med saltbakt potet, persillerotpuré, honningbakte beter og rødvinsaus.
Entrecote of calf, potato baked in salt, honey baked beetroot, parsley root puree and red wine sauce.
Inneheld/ Contains: melk/milk

DESSERTAR / DESSERTS

Crème brûlée  145,-
Servert med sorbét og friske bær.
Crème brûlèe served with sorbet and fresh berries.
Inneheld/ Contains: Egg, melk/milk

Heimelaga karamellpudding  120,-
Med krema karamellsaus og piska kremfløyte.
With caramel sauce and whipped cream.
Inneheld/Contains: melk/milk

Tradisjonell riskrem  120,-
Servert med raud bærsaus.
Served with red berry sauce.
Inneheld/Contains: melk/milk