SØNDAGSMENY / SUNDAY MENU    13:00 – 21:00

Krema Fiskesuppe liten 165,- / stor 255,-
Utvalg av dagens fisk, reker, krepsehaler, Julienne-grønnsaker, urteolje og rogn.
Servert med focaccia og Rørossmør.
Creamy fish soup with today’s fish, shrimps, crayfish tails, vegetables, herboil and roe. Served with focaccia and Røros butter.
Inneheld/ Contains: melk/milk, fisk/fish, skalldyr/shellfish og kveitemjøl/wheat i brød/in bread.

Pir snack 175,
Marinert Mozzarella, Tronfjellskinke, bakte cherrytomater, pesto, karamelliserte nøtter, aioli, ruccola og balsamico. Servert med heimebaka brød og smør.
Marinated Mozzarella, Tronfjell ham, baked cherry tomato, pesto, caramelized nuts, aioli, arugula and balsamico. Served with homemade bread and butter.
Inneheld/ Contains: Melk,nøtter/nuts,egg,hvete i brød/wheat in bread.

BURGER PÅ DIN MÅTE / BURGER YOUR WAY

Quality Ulstein burger 289,-
170 gr storfeburger med brioche, aioli, bacon-marmelade, rødløk, røykt Jarlsberg og salat. Servert med søtpotet-fries eller gourmet-frites.
170 gr beef burger with brioche, aioli, bacon marmalade, onion, smoked Jarlsberg and salad.
Served with sweet potato fries or gourmet fries.
Inneheld/ Contains: Gluten, egg, sennep/mustard, melk/milk, sulfitt/sulfites.

BBQ burger 289,-
170 gr storfeburger med brioche, bacon, karamellisert løk, cheddar, coleslaw, tomat og salat. Servert med søtpotet-fries eller gourmet-frites.
170 gr beef burger with brioche, bacon, caramelized onion, cheddar, coleslaw and salad. Served with sweet potato fries or gourmet fries.
Inneheld/ Contains: Gluten, egg, sennep/mustard, melk/milk, sulfitt/sulfites.

Beyond burger 269,-
Tilberedes vegetar, med brioche, aioli, karamellisert løk, cheddar, steikt sopp og salat. Servert med søtpotet-fries eller gourmet-frites.
Vegetarian burger with brioche, aioli, caramelized onion, cheddar, fried mushroom and salad. Served with sweet potato fries or gourmet fries.
Inneheld/ Contains: Gluten, egg, sennep/mustard, melk/milk, sulfitt/sulfites.

HOVEDRETTAR / MAIN COURSES

Gratinert klippfisk  445,-
Klippfisk frå Dybvik, gratinert med husets ostetopping. Servert med potetpuré, sesongens grønnsaker og sprøsteikt bacon.
Dried and salted cod from our local supplier Dybvik, gratinated with homemade cheese topping. Served with mashed potatoes, seasonal vegetables and roasted bacon.
Inneheld/ Contains: Fisk/fish, melk/milk.

Vekas fangst frå havet  389,-
Denne vekas valg av fersk fisk, spør din servitør.
This week’s choice of fresh fish, please ask your waiter.

Langtidsteikt Entrecôte av Kalv  415,-
Servert med saltbakt potet, persillerotpuré, honningbakte beter og rødvinsaus.
Entrecote of calf, potato baked in salt, honey baked beetroot, parsley root puree and red wine sauce.
Inneheld/ Contains: melk/milk

Søndagens Husmann  315,-
Spør din servitør kva dagens middag er.
Ask your waiter what todays dinner is

DESSERTAR / DESSERTS

Crème brûlée  145,-
Servert med sorbét og friske bær.
Crème brûlèe served with sorbet and fresh berries.
Inneheld/ Contains: Egg, melk/milk

Sjokoladefondant  145,-
Tradisjonell varm Sjokoladefondant servert med vaniljeis og karamellisert sjokolade.
Warm Chocolate Fondant served with vanilla ice cream and caramelized chocolate.
Inneheld/ Contains: Egg, hvete/wheat,melk/milk